ΤΗΛΕΦΩΝΟ PHONE 2610 209 209 Δευ - Παρ 09:00 - 21:00

 

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ PHONE 2610 209 209 Δευ - Παρ 09:00 - 21:00

Τρόποι αποστολής


Υπάρχει δυνατότητα με Παραλαβή της παραγγελία σου στον χώρο σου μέσω της acs courier αλλά και παραλαβή από κάποιο κοντινό κατάστημα ACS.

-- Το κόστος μεταφορικών με ACS Courier είναι 5€ ι.Το κόστος έξτρα ογκομετρικών κιλών είναι 0,90€ και προστίθεται αυτόματα αν το ξεπεράσετε.

Η ΤΙΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΙΟΝ Ή ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Κατάστημα il mondo (Πάτρα)

Παραλαβή της παραγγελία σου από το κατάστημα il mondo στην Πάτρα.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις για παραλαβή από κατάστημα il mondo στην Πάτρα είναι κατά την καταχώρηση των στοιχείων σου στο καλάθι αγορών του ilmondo.shop

Επίλεξε ως τρόπο αποστολής την παραλαβή από κατάστημα il mondo στην Πάτρα.

Τα καταστήματα il mondo στη Πάτρα, λειτουργούν μόνο ως σημείο παραλαβής παραγγελιών (όταν επιλέγετε σημείο παραλαβής il mondo)

 

Σημαντική Ενημέρωση για την μεταφορά και παραλαβή

Σου υπενθυμίζουμε ότι η εκτέλεση - αποστολή παραγγελιών γίνεται μόνο σε εργάσιμες ημέρες (ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) και μεταξύ των ωρών 09:00 – 12:00. και αποστέλλονται αυθημερόν στις 15:00-19:00 με συνεργαζόμενη εταιρεία courier (ACS Courier).

Όλες οι αποστολές έχουν ως αφετηρία την Πάτρα.

Θα παραλάβεις την παραγγελία σου ΑΜΕΣΑ, και συγκεκριμένα:

Για μεγάλες πόλεις ή περιοχές αλλά και τα περισσότερα νησιά:
Η παράδοση θα γίνεται κατά κανόνα σε 24 ώρες (ή αλλιώς την επόμενη εργάσιμη ημέρα) από την ώρα που θα αναχωρήσει η παραγγελία σου.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα ή/και για τις δυσπρόσιτες περιοχές : (Δυσπρόσιτες περιοχές ορίζονται οι περιοχές που η απόσταση του σημείου εξυπηρέτησης της courier είναι μεγάλη από το σημείο του παραλήπτη) η παράδοση μπορεί να φθάσει τις 3-5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρες από την ημέρα που θα αναχωρήσει η αποστολή.

Για απομακρυσμένες περιοχές, μικρά νησιά, μικρά χωριά, κ.α.: όπου η χρήση μεταφορικών μέσων είναι αδύνατη η παράδοση στο χώρο του παραλήπτη μπορεί να φτάσει τις 5-7 εργάσιμες ημέρες (σε πολύ μικρές περιοχές όπου δεν υπάρχει διεύθυνση ο υπάλληλος courier κλείνει ραντεβού σε κάποιο κοινό μέρος με τον παραλήπτη λ.χ. καφενείο, περίπτερο, σύλλογος κ.α.)

Προτείνουμε σε απομακρυσμένες περιοχές ή/και δυσπρόσιτα σημεία παράδοσης να επιλέγεις ως σημείο παραλαβής την κοντινότερη ACS Courier της περιοχής σου, αυτή η επιλογή θα σου προσφέρει ΑΜΕΣΗ παραλαβή της παραγγελία σου.

Μόλις τα προϊόντα παραδοθούν στην εταιρία courier, σας αποστέλλεται αυτόματα νέο e-mail και sms με την ενημέρωση ότι η παραγγελία σας είναι καθ΄οδόν.

Όλες οι αποστολές έχουν συγκεκριμένο αριθμό αποστολής (voucher) τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο site της ACS Courier, για να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας για να τον μάθετε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας!

Σας ενημερώνουμε ότι οι διανομείς των εταιριών courier δεν έχουν σαν προτεραιότητα την τηλεφωνική ενημέρωση του παραλήπτη καθώς αυτό καθυστερεί την παράδοση δεμάτων.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ VIVA - VIVA WALLET PAYMENT
ssl confirmg
send with ACS COURIER
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 365 CONSULTING
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!
ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ -  close quickview