ΤΗΛΕΦΩΝΟ PHONE 2610 209 209 Δευ - Παρ 09:00 - 21:00

 

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ PHONE 2610 209 209 Δευ - Παρ 09:00 - 21:00

Πολιτική αλλαγών

Για λόγους υγιεινής, τα εσώρουχα (κάλτσες, ανδρικά σλιπ, μαγιώ,) καθώς και κοσμήματα (σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια) δεν αλλάζονται και δεν επιστρέφονται.
 
Οι αλλαγές πραγματοποιούνται στο χώρο του πελάτη και γίνεται επι τόπου παραλαβή παράδοση.
 
Xρέωση μεταφορικών στην αλλαγή ή επιστροφή
Για να γίνει εφικτή η αλλαγή ή επιστροφή του είδους θα χρησιμοποιηθεί μια εταιρεία μεταφορών (ACS Ή ΕΛΤΑ Courier) όπου θα μεσολαβήσει για την παραλαβή και παράδοση της αλλαγής των προϊόντων.

Το κόστος της υπηρεσίας αλλαγής  είναι 6,00€  (ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ)

για επιστροφή προϊόντων και επιστροφή χρημάτων με κατάθεση: 2,90€ (κόστος μεταφορικών)
Για επιστροφή προϊόντων και επιστροφή χρημάτων μετρητοίς**: 7,50€ (κόστος μεταφορικών + Υπηρεσία Αγοράς)
Για επιστροφή προϊόντων και επιστροφή χρημάτων σε credit card ή paypal: 2,90€ (κόστος μεταφορικών)


Για αλλαγή παραγγελίας ύστερα από λάθος*** δικό μας: 0,00€


** Εφόσον επιλέξετε αυτή την μέθοδο επιστροφής , θα πρέπει να δώσουμε εμεις εντολή στη acs για να "αγοράσει" το δέμα από εσάς. Στη περίπτωση αυτή ο courier έρχεται παραλαμβάνει το δέμα και σας "πληρώνει" επι τόπου.
 
***Λάθος εννοείται: άλλο σχέδιο σε σχέση με την παραγγελία, άλλο χρώμα σε σχέση με αυτό της παραγγελίας, άλλο νούμερο σε σχέση με αυτό της παραγγελίας, άλλο προϊόν σε σχέση με αυτό της παραγγελίας.
 
Σχετικά με την επιστροφή χρημάτων
Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν και να του επιστρέψουμε τα χρήματα χωρίς κάποια δικαιολογια, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
 

  • Για επιστροφή χρημάτων από παραγγελίες που πληρώθηκαν με αντικαταβολή και ο πελάτης θέλει επιστροφή χρημάτων με κατάθεση,  η κατάθεση γίνεται μόνο από την ALPHA BANK. και ο αποδέκτης χρεώνεται με έξοδα τραπέζης SHA (Επιμερίζοντας)
  • Για τις παραγγελίες με κατάθεση, η επιστροφή χρημάτων γίνεται ΜΟΝΟ από την τράπεζα που πλήρωσε ο πελάτης
  • Για τις παραγγελίες με κάρτα ή paypal γίνεται ακύρωση συναλλαγής και επιστροφή του ποσού στην κάρτα ή στο λογαριασμό paypal.

 
Για την επιστροφή χρημάτων ισχύουν οι όροι και οι χρεώσεις μεταφορικών όπως αναγράφονται!
 
 
Όροι και προϋποθέσεις αλλαγής - επιστροφής.:
Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει άθικτα τα προϊόντα που αγόρασε, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής όπως ορίζει ο νόμος για πώληση από απόσταση.
 
Οι επιστροφές αφορούν ΜΟΝΟ το ποσό των προϊόντων και θα γίνονται δεκτές εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους (όπου υπάρχει).
 
Τα δέματα που επιστρέφουν από αλλαγή περνάνε πρώτα από έλεγχο στο τμήμα επιστροφών σε περίπτωση που δε πληρούνται οι βασικοί όροι η αλλαγή ακυρώνεται και επιστρέφει στον πελάτη με έξοδα 10,00€.
Διαφορετικά θα στείλουμε τα νέα προϊόντα που επιθυμεί ο πελάτης με κόστος επιστροφής-αλλαγής το οποίο θα καταβληθεί από τον πελάτη με την χρήση της αντικαταβολής, με την ACS .
Σε ορισμένες περιπτώσεις η αλλαγή μπορεί να φτάσει το ανώτατο νόμιμο όριο (14) ημερολογιακών ημερών, το χρονικό περιθώριο επιστροφής δεν πρέπει να ξεπερνά τις δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.
Το ilmondo.shop Συνεργάζεται μόνο με την ACS, από οποιαδήποτε άλλη εταιρία, Οι αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο με έξοδα αποστολέα.
Όλα τα προϊόντα ελέγχονται προσεκτικά και φωτογραφήθηκαν πριν αποσταλούν έτσι το ilmondo.shop διασφαλίζει ότι στάλθηκαν σωστά τα εμπορεύματα.

Στις αλλαγές δεν μπορεί να γίνει χρήση κουπονιού έκπτωσης. 
 
Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι εντός της αρχικής συσκευασίας του (κουτί, χαρτιά, ταμπελακια, σακούλες). Ο courier σε συνεννόηση με εμάς θα ελέγξει το προϊόν ώστε να παραληφθεί σωστά.
Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται με προσοχή και σε τάπητα για την αποφυγή φθορών με χρήση αναβάτη.
Απαγορεύεται η χρήση πλυντηρίου στα υποδήματα. 
Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή προϊόντων είναι να έχετε στην κατοχή σας το σχετικό παραστατικό αγοράς που αποδεικνύει την συναλλαγή (π.χ, Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο Πώλησης/Δελτίο Αποστολής κ.ο.κ).
Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών από τον καταναλωτή, το ilmondo.shop διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αποδοχή επιστροφής προϊόντος, λόγω κατάχρησης του δικαιώματος υπαναχώρησης ή αντικατάστασης των προϊόντων μας, ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις (αρθρ. 281 ΑΚ).
Η παραγγελίες με αλλαγή είναι εκτός καθιστούς Δωρεάν μεταφοράς και το ποσό αλλαγής ή επιστροφής αφορά μόνο τα εμπορεύματα και όχι το μεταφορικό κόστος.
Σε κάθε περίπτωση επιστροφής, αλλαγής προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να παραδίδει άθικτα και σε άριστη κατάσταση όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν (Απ. Λιανικής ή οποιοδήποτε άλλο υλικό).
Αν το νεο προϊόν ειναι ίδιος κωδικός με το παλιό προϊόν, τότε λαμβάνετε υπόψη η τιμή που είχε αγοράσει ο πελάτης.
 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ VIVA - VIVA WALLET PAYMENT
ssl confirmg
send with ACS COURIER
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 365 CONSULTING
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!
ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ -  close quickview