Όροι χρήσης

Ταυτότητα της επιχείρησης

Το ilmondo.shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων Eνδυμάτων, Υποδημάτων, Aξεσουαρ και Ειδών οικιακής χρήσης και συναφών ειδών, μέσω του διαδικτύου ή μέσω φυσικών καταστημάτων.

Το ilmondo.shop, ανήκει στην ατομική εταιρεία ΤΖΟΥΓΑΝΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και έχει ως αντικείμενο εισαγωγική και κατασκευαστική εταιρεία Eνδυμάτων, Υποδημάτων, Aξεσουαρ και Ειδών οικιακής χρήσης και συναφών ειδών, με έδρα την Πάτρα στο Υποκατάστημα οδός Ηλείας Κάτω Οβρυά αρ.108, 26500, με ΑΦΜ 116219702, ΔΟΥ Γ’ Πατρών,  και Αρ. Γ.Ε.Μ.Η.: 152788016000 και έχοντας κατοχυρωμένο με λεκτικό, εικονικό, φωνητικό τον διακριτικό τίτλο il mondo με πανελλήνια κατοχύρωση il mondo® Shoes Company GREECE.

Υπεύθυνος (C.E.O. Administrator) & DPO ΤΖΟΥΓΑΝΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Τα Πρατήρια IL MONDO στη Πάτρα, είναι ισοδύναμα και ισάξια του εν λόγο eshop παρά την διαφορά τιμών (eshop με φυσικά καταστήματα) η διαφορά τιμών υπάρχει για τους λόγους διασφάλισης συνεργασίας με τρίτους εμπόρους.

 

Όροι και μεταβολές

Η χρήση του ilmondo.shop προϋποθέτει την αποδοχή όλων των όρων και προϋποθέσεων. Εάν ο χρήστης διαφωνεί με τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, υποχρεούται να απέχει από τη χρήση του ιστότοπου, αλλιώς δηλώνει ότι έχει αποδεχτεί όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του.
Το ilmondo.shop δύναται να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή τους παρόντες όρους χρήσης. Οι επισκέπτες/χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στΗ χρήση του ilmondo.shop προϋποθέτει την αποδοχή όλων των όρων και προϋποθέσεων.
Εάν ο χρήστης διαφωνεί με τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, υποχρεούται να απέχει από τη χρήση του ιστότοπου, αλλιώς δηλώνει ότι έχει αποδεχτεί όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του.
Το ilmondo.shop δύναται να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή τους παρόντες όρους χρήσης.
Οι επισκέπτες/χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης..ους παρόντες όρους χρήσης.

 

Παρεχόμενες πληροφορίες και προϊόντα

Το ilmondo.shop δεσμεύεται ως προς την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας.

 

Ευθύνες χρηστών

Οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος ilmondo.shop δηλώνουν και αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν το περιεχόμενο του, κατ’ οιονδήποτε τρόπο παράνομο, ανήθικο, προσβλητικό και κακόβουλο.
Επίσης δηλώνουν ότι τα παρεχόμενα από αυτούς στοιχεία κατά την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και των περιεχομένων του, είναι απολύτως ακριβή και σωστά. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ηλεκτρονική παραγγελία που έχει ολοκληρωθεί αποτελεί την μεταξύ μας «Σύμβαση». Υποχρεούστε από τον νόμο να υποβάλλετε ακριβή και αληθή στοιχεία καθώς και να παραλάβετε και να πληρώσετε την παραγγελία σας όταν αυτή σας παραδοθεί. Ψευδείς και ανακριβείς δηλώσεις καθώς και αδιαφορία ή άρνηση παραλαβής της παραγγελίας σας μπορεί να επισύρουν νομικές κυρώσεις εις βάρος σας από τη νομική προστασία της εταιρίας Il Mondo Shoes.

BLACK LIST Κάθε παραγγελία που λαμβάνουμε πίσω με αιτιολογία "ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ" ή "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΑΓΝΟΗΣΗ" θα δρομολογείται ο πελάτης σε λίστα επισφαλών παραληπτών (black list) , όπου στην όποια νέα παραγγελία το ilmondo.shop μπορεί να ζητήσει ένα μέρος των χρημάτων με μερική ή ολική κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή ακόμα και να αρνηθεί να εκτελέσει την παραγγελία. 

Βαση των ορών της courier , Εχετε περιθώριο να παραλάβετε το δέμα σας εντός 9ημερών από την ημέρα αποστολής του δέματος, έπειτα το δέμα επιστρέφει πίσω και αυτομάτως ο λογαριασμός σας κλειδώνει με αρνητικό ποσό (έξοδα μεταφοράς) τα οποία θα κρίνει το κατάστημα.

 


Περιορισμός Ευθύνης - Εγγύηση προϊόντων

Το ilmondo.shop δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση.
Οι χρήστες-πελάτες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την επιλογή των προϊόντων που προσφέρονται από την ιστοσελίδα και το ilmondo.shop δεν φέρει ουδεμία ευθύνη σε σχέση με την ορθότητα της επιλογής των χρηστών. Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη.
Απαγορεύεται η χρήση πλυντηρίου στα υποδήματα.
Το ilmondo.shop δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του, επειδή τα εμπορεύματα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές τους ή/και τους κατασκευαστές τους, συσκευασμένα σε κλειστά δέματα.
Σε περίπτωση ελαττωματικού ή προβληματικού προϊόντος σε διάστημα 30 ημερών από την ημέρα παράδοσης πρέπει να επικοινωνήσετε με κάποιο εκπρόσωπο του ilmondo.shop, και θα εξυπηρετηθείτε άμεσα αντικαθιστώντας το προβληματικό προϊόν (Βλ. Πολιτική επιστροφών).

Σε ορισμένες περιπτώσεις ή αν η παραγγελία υπερβαίνει τα 10 ογκομετρικά κιλά, το ilmondo.shop δύναται να ζητήσει προκαταβολή πριν την αποστολή της παραγγελίας με αντικαταβολή.

  Στο κουπόνι newsletter η πληρωμή της παραγγελίας είναι μόνο με κάρτα

Διαθεσιμότητα & Δέσμευση ειδών

Στο ilmondo.shop έχει εγκατασταθεί γέφυρα ενημέρωσης μεταξύ αποθήκης και eshop ωστόσο δεν δεσμεύεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, όπως αυτή αναφέρεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, καθώς υπάρχουν εν λειτουργία 2 φυσικά καταστήματα που μπορεί ένα είδος να πωληθεί την ίδια χρονική στιγμή με την παραγγελία, το ilmondo.shop αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος που παραγγέλθηκε, είναι διαφορετική από την αναγραφόμενη στην ιστοσελίδα με e-mail ή sms.

Ο πελάτης μπορεί να δεσμεύσει την παραγγελία του για αποστολή σε επιλεγμένη ημερομηνία πέρα από την αναφερόμενη, το μέγιστο διάστημα δέσμευσης παραγγελίας ειναι 7 εργάσιμες ημέρες.

 

Ανωτέρα βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό η μεταφορική να παραδώσει τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι αγορών σας πατώντας στο κουμπί διαγραφή και μετά ενημέρωση.
Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν στο χώρο σας μπορείτε να καλέσετε το 2610-209-209 ή να στείλετε email με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη πληρωθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο 2610-209-209 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας και θα σας ενημερώσει για τις επιλογές σας και την ανάλογη χρέωση.

 

Προσωπικά Δεδομένα

Το ilmondo.shop, δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, των χρηστών της ιστοσελίδας και των πελατών του τηρώντας τον νόμο Ν.2742/97 σχετικά με την προστασία από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Τα προσωπικά σας στοιχεία ζητούνται, καταγράφονται και χρησιμοποιούνται μόνο για την εξυπηρέτησή σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας. Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν πρόκειται να δοθούν σε καμία περίπτωση σε άλλες εταιρείες ή φορείς χωρίς την άδεια σας, ενώ βάσει του νόμου προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά όποτε το επιθυμείτε.
Τέλος το ilmondo.shop ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ τα προσωπικά στοιχεία και δεδομένα του χρήστη και παύουν να χρησιμοποιούνται με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σε περίπτωση αγοράς ως επισκέπτη, πέραν από το email.

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.

 

Εξασφάλιση του Απορρήτου

Για την εξασφάλιση του απορρήτου των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-256bit. Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την εταιρία GoDaddy

Περισσότερες πληροφορίες για την πολιτική απορρήτου του ilmondo.shop μπορείτε να δείτε εδώ https://www.ilmondo.shop/πολιτική-απορρήτου

 

Πολιτική Αλλαγών

Για λόγους υγιεινής, τα εσώρουχα (κάλτσες, ανδρικά σλιπ, ΚΛΠ) δεν αλλάζονται και δεν επιστρέφονται.
Για να αλλάξετε το προϊόν θα πρέπει να αποστείλετε αίτημα μέσω της φόρμας αίτησης αλλαγής. Εκεί θα συμπληρώσετε τα απαραίτητα πεδία και έπειτα το ilmondo.shop θα φροντίσει την άμεση εξυπηρέτηση σας.

 

Πολιτική χρέωσης μεταφορικών στην αλλαγή ή επιστροφής

Για να γίνει εφικτή η αλλαγή ή επιστροφή του είδους θα χρησιμοποιηθεί μια εταιρεία μεταφορών (ACS Courier) όπου θα μεσολαβήσει για την παραλαβή και παράδοση της αλλαγής των προϊόντων. Το κόστος της υπηρεσίας μεταφοράς είναι:
 

Xρέωση μεταφορικών στην αλλαγή ή επιστροφή

Για να γίνει εφικτή η αλλαγή ή επιστροφή του είδους θα χρησιμοποιηθεί μια εταιρεία μεταφορών (ACS Courier) όπου θα μεσολαβήσει για την παραλαβή και παράδοση της αλλαγής των προϊόντων.

Το κόστος της υπηρεσίας αλλαγής είναι: 6€  (ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ) 
Για επιστροφή προϊόντων και επιστροφή χρημάτων με κατάθεση: 2,90€ (κόστος μεταφορικών)
Για επιστροφή προϊόντων και επιστροφή χρημάτων μετρητοίς: 7,50€ (κόστος μεταφορικών + Υπηρεσία Αγοράς)
Για επιστροφή προϊόντων και επιστροφή χρημάτων σε credit card ή paypal: 2,90€ (κόστος μεταφορικών)
Για αλλαγή παραγγελίας ύστερα από λάθος* δικό μας: 0,00€
*Λάθος εννοείται: άλλο σχέδιο σε σχέση με την παραγγελία, άλλο χρώμα σε σχέση με αυτό της παραγγελίας, άλλο νούμερο σε σχέση με αυτό της παραγγελίας, άλλο προϊόν σε σχέση με αυτό της παραγγελίας. 

Koυπόνι παραγγελιών

Το κατάστημα διανέμει κατά καιρούς καμπάνιες και κουπόνια μέσα στο δέμα για την επόμενη παραγγελία του πελάτη. 
Το κατάστημα μπορεί να διακόψει χωρίς προηγούμενη ενημέρωση , την ισχύ του κουπονιού, ενώ μπορεί να αρνηθεί την χορήγηση κουπονιού σε περίπτωση προβλήματος.

Όροι χρήσης και προϋποθέσεις του κουπονιού των παραγγελιών

  • Το κουπόνι των δεμάτων ισχύει μόνο για 2η νέα παραγγελία εφόσον ο πελάτης δεν έχει επιστρέψει την πρώτη παραγγελία (ή τις προηγούμενες)
  • Σε περίπτωση που ο πελάτης επιστρέψει (με απαίτηση επιστροφή χρημάτων) προηγούμενη παραγγελία και έχει χρησιμοποιήσει κουπόνι σε νέα παραγγελία, τότε χάνει την έκπτωση του κουπονιού (από την νέα παραγγελία) και κατά συνέπεια στην επιστροφή θα χρεωθεί την αξία που κέρδισε.
  • Το κουπόνι δεν πρέπει να διανέμεται ή πωλείται  σε τρίτα πρόσωπα από αυτό που προορίζεται , ενώ δεν εξαργυρώνεται  με χρήματα.
  • Το κουπόνι δεν ισχύει σε παραγγελίες  με χρήση αλλαγής προϊόντος, για την χρήση του κουπονιού ο πελάτης θα πρέπει να κάνει νέα παραγγελία ξεχωριστά.
  • Το κουπόνι χάνει την αξία του σε περίπτωση αλλαγής   
 
  • yes Το κουπόνι επηρεάζει την τιμή του προϊόντος , έτσι αν το σύνολο των προϊόντων μετά την έκπτωση ειναι κάτω των 50€, έχει σαν συνέπεια να χαθεί η προσφορά δωρεάν μεταφορικών άνω των 50€ παραγγελίας 

 

 

Πολιτική Αλλαγών Για Κύπρο

Πολιτική Αλλαγών και Χρέωσης μεταφορικών στην αλλαγή ή επιστροφής

Για να γίνει εφικτή η αλλαγή ή επιστροφή του είδους θα χρησιμοποιηθεί μια εταιρεία μεταφορών ( Γενικής Ταχυδρομικής Κύπρου) όπου θα μεσολαβήσει για την παραλαβή και παράδοση της αλλαγής των προϊόντων. Το κόστος της υπηρεσίας μεταφοράς είναι:


Προϊόντα άμεσα Διαθέσιμα στην αποθήκη μας.

Για την πρώτη αλλαγή: 30,00€ και για εως 2 κιλά
Για επιστροφή προϊόντων: 13,00€
Για αλλαγή παραγγελίας ύστερα από λάθος* δικό μας: 0,00€
*Λάθος εννοείται:άλλο σχέδιο σε σχέση με την παραγγελία, άλλο χρώμα σε σχέση με αυτό της παραγγελίας, άλλο νούμερο σε σχέση με αυτό της παραγγελίας, άλλο προϊόν σε σχέση με αυτό της παραγγελίας.

Για λόγους υγιεινής, τα εσώρουχα (κάλτσες, ανδρικά σλιπ, ΚΛΠ) δεν αλλάζονται και δεν επιστρέφονται.

 

Για να αλλάξετε το προϊόν θα πρέπει να αποστείλετε αίτημα μέσω της φόρμας αίτησης αλλαγής. Εκεί θα συμπληρώσετε τα απαραίτητα πεδία και έπειτα το ilmondo.shop θα φροντίσει την άμεση εξυπηρέτηση σας.

 

Όροι και προϋποθέσεις αλλαγής.:

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει άθικτα τα προϊόντα που αγόρασε, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής όπως ορίζει ο νόμος για πώληση από απόσταση.
Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους (όπου υπάρχει).
Τα δέματα που επιστρέφουν από αλλαγή περνάνε πρώτα από έλεγχο στο τμήμα επιστροφών σε περίπτωση που δε πληρούνται οι βασικοί όροι η αλλαγή ακυρώνεται και επιστρέφει στον πελάτη με έξοδα 10,00€. Διαφορετικά θα στείλουμε τα νέα προϊόντα που επιθυμεί ο πελάτης με κόστος επιστροφής-αλλαγής το οποίο ανέρχεται στα 6,00€ με ΦΠΑ 24% το οποίο θα καταβληθεί από τον πελάτη με την χρήση της αντικαταβολής, με την ACS .
Σε ορισμένες περιπτώσεις η αλλαγή μπορεί να φτάσει το ανώτατο νόμιμο όριο (14) ημερολογιακών ημερών,
το χρονικό περιθώριο επιστροφής δεν πρέπει να ξεπερνά τις δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.
Οι επιστροφές των εμπορευμάτων θα γίνονται ΜΟΝΟ με την εταιρεία ACS που συνεργαζόμαστε.
Το ilmondo.shop Συνεργάζεται μόνο με την ACS , από οποιαδήποτε άλλη εταιρία Maria αλλαγές Οι αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο με έξοδα αποστολέα.
Όλα τα προϊόντα ελέγχονται προσεκτικά πριν αποσταλούν έτσι το ilmondo.shop διασφαλίζει ότι στάλθηκαν σωστά τα εμπορεύματα.
Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι εντός της αρχικής συσκευασίας του (κουτί, χαρτιά, ταμπελακια, σακούλες).
Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται με προσοχή και σε τάπητα για την αποφυγή φθορών με χρήση αναβάτη.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή προϊόντων είναι να έχετε στην κατοχή σας το σχετικό παραστατικό αγοράς που αποδεικνύει την συναλλαγή (π.χ, Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο Πώλησης/Δελτίο Αποστολής κ.ο.κ).
Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών από τον καταναλωτή, το ilmondo.shop διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αποδοχή επιστροφής προϊόντος, λόγω κατάχρησης του δικαιώματος υπαναχώρησης ή αντικατάστασης των προϊόντων μας, ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις (αρθρ. 281 ΑΚ).
Η παραγγελίες με αλλαγή είναι εκτός καθιστούς Δωρεάν μεταφοράς, Σε κάθε περίπτωση επιστροφής, αλλαγής προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να παραδίδει άθικτα και σε άριστη κατάσταση όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν (Απ. Λιανικής ή οποιοδήποτε άλλο υλικό).

Υπενθυμίζουμε πως σε κάθε περίπτωση πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία με εμάς (2610-209-209, info@ilmondo.shop).

 

ΚΥΠΡΟΣ

Όροι και προϋποθέσεις αλλαγής.:

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει άθικτα τα προϊόντα που αγόρασε, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής όπως ορίζει ο νόμος για πώληση από απόσταση.
Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους (όπου υπάρχει).
Τα δέματα που επιστρέφουν από αλλαγή περνάνε πρώτα από έλεγχο στο τμήμα επιστροφών σε περίπτωση που δε πληρούνται οι βασικοί όροι η αλλαγή ακυρώνεται και επιστρέφει στον πελάτη με έξοδα παραλήπτη. Διαφορετικά θα στείλουμε τα νέα προϊόντα που επιθυμεί ο πελάτης με κόστος επιστροφής-αλλαγής το οποίο ανέρχεται στα 30,00€ με ΦΠΑ 24% το οποίο θα καταβληθεί από τον πελάτη με πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση τραπεζικό λογαριασμό .
Σε ορισμένες περιπτώσεις η αλλαγή μπορεί να φτάσει το ανώτατο νόμιμο όριο (14) ημερολογιακών ημερών,
το χρονικό περιθώριο επιστροφής δεν πρέπει να ξεπερνά τις δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.
Οι επιστροφές των εμπορευμάτων θα γίνονται ΜΟΝΟ με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική Κύπρου που συνεργαζόμαστε ΜΟΝΟ για Ελλάδα-Κυπρο-Ελλάδα.
Το ilmondo.shop Συνεργάζεται μόνο με την Γενική Ταχυδρομική Κύπρου και με προεξόφληση της επιστροφής, δεν θα δεχτούμε δέμα με χρέωση παραλήπτη.
Όλα τα προϊόντα ελέγχονται προσεκτικά πριν αποσταλούν έτσι το ilmondo.shop διασφαλίζει ότι στάλθηκαν σωστά τα εμπορεύματα.
Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφτηκε χωρίς φθορές και να είναι εντός της αρχικής συσκευασίας του (κουτί, χαρτιά, ταμπελακια, σακούλες).
Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται με προσοχή και σε τάπητα για την αποφυγή φθορών με χρήση αναβάτη.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή προϊόντων είναι να έχετε στην κατοχή σας το σχετικό παραστατικό αγοράς που αποδεικνύει την συναλλαγή (π.χ, Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο Πώλησης/Δελτίο Αποστολής κ.ο.κ).
Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών από τον καταναλωτή, το ilmondo.shop διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αποδοχή επιστροφής προϊόντος, λόγω κατάχρησης του δικαιώματος υπαναχώρησης ή αντικατάστασης των προϊόντων μας, ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις (αρθρ. 281 ΑΚ).
Η παραγγελίες με αλλαγή είναι εκτός καθιστούς Δωρεάν μεταφοράς, Σε κάθε περίπτωση επιστροφής, αλλαγής προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να παραδίδει άθικτα και σε άριστη κατάσταση όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν (Απ. Λιανικής ή οποιοδήποτε άλλο υλικό).Υπενθυμίζουμε πως σε κάθε περίπτωση πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία με εμάς (2610-209-209, info@ilmondo.shop), Δεν επιστρέφονται χρήματα (μόνο σε ειδικές περιπτώσεις) αλλά έκδοση ειδικού πιστωτικού ηλεκτρονικού κουπονιού στην αξία των εμπορευμάτων.

 

Τροπος Πληρωμής Για Όλη την Ελλάδα

Πλέον οι αγορές από το site μας ειναι μόνο με προπληρωμή. 
ΚΑΡΤΑ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ PAYPAL

 

Κατάστημα

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημά μας στην Πάτρα στην Ηλείας 108 Κάτω Οβρυά Πατρών ή στην Ιεροθέου 87.

 

Τράπεζα

Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση, ο λογαριασμός του ilmondo.shop είναι ο ακόλουθος ALPHA BANK: 533002101152710 IBAN: GR88 0140 5330 5330 0210 1152 710 Μετά τον έλεγχο της παραγγελία σας από το αρμόδιο τμήμα συσκευασίας, θα σας αποστείλουμε email που θα επιβεβαιώνει την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Εφόσον λάβετε το email μας όπου θα σας αναγράφετε η εντολή κατάθεσης μπορείτε να προχωρήσετε στην κατάθεση. Η κατάθεση θα είναι ακριβώς το ποσό μετά την επιβεβαίωση με το ilmondo.shop. O Αποστολέας (εσείς) επιβαρύνεται με τα ανάλογα έξοδα και την χρέωση της κάθε τράπεζας εξ ολοκλήρου.

 

Κάρτα

Πληρωμή με Χρεωστική ή Πιστωτική κάρτα: Μέσω της ασφαλής πλατφόρμας της viva μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε είδους Χρεωστική και Πιστωτική Κάρτα, χωρίς την ανάγκη δημιουργίας επιπλέον λογαριασμών και με άμεσες πληρωμές, Μεταφέρεστε αυτόματα, στο 100% ασφαλές και εύχρηστο περιβάλλον της viva Payments. Η περιγραφή που εμφανίζεται στο λογαριασμό της κάρτα σας, είναι συνήθως η λέξη ilmondo.shop ακολουθούμενη από την εταιρική μας ονομασία Σε εξαιρετικές περιπτώσεις ενδέχεται να εμφανίζεται στο λογαριασμό της κάρτα σας μόνο το όνομα 'viva PAYMENTS'. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναφέρεται πάντοτε με σαφήνεια στην ηλεκτρονική απόδειξη που λαμβάνεται αμέσως μετά από κάθε συναλλαγή. Ασφάλεια: Η υιοθέτηση τεχνολογίας αιχμής με πρωτόκολλα επικοινωνίας και μηχανισμούς ταυτοποίησης μοναδικά για τα ελληνικά δεδομένα καθιστούν την viva πρωτοπόρο στη διασφάλιση των ηλεκτρονικών συναλλαγών και τέλος το ilmondo.shop έχει SSL.

 

Τροπος Πληρωμής για τις υπόλοιπες χώρες

Έμβασμα

Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση, ο λογαριασμός του ilmondo.shop είναι ο ακόλουθος ALPHA BANK: 533002101152710 IBAN: GR88 0140 5330 5330 0210 1152 710 Μετά τον έλεγχο της παραγγελία σας από το αρμόδιο τμήμα συσκευασίας, θα σας αποστείλουμε email που θα επιβεβαιώνει την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Εφόσον λάβετε το email μας όπου θα σας αναγράφετε η εντολή κατάθεσης μπορείτε να προχωρήσετε στην κατάθεση. Η κατάθεση θα είναι ακριβώς το ποσό μετά την επιβεβαίωση με το ilmondo.shop. O Αποστολέας (εσείς) επιβαρύνεται με τα ανάλογα έξοδα και την χρέωση της κάθε τράπεζας εξ ολοκλήρου.

 

Credit Cart

Πληρωμή με Χρεωστική ή Πιστωτική κάρτα: Μέσω της ασφαλής πλατφόρμας της viva μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε είδους Χρεωστική και Πιστωτική Κάρτα, χωρίς την ανάγκη δημιουργίας επιπλέον λογαριασμών και με άμεσες πληρωμές, Μεταφέρεστε αυτόματα, στο 100% ασφαλές και εύχρηστο περιβάλλον της viva Payments. Η περιγραφή που εμφανίζεται στο λογαριασμό της κάρτα σας, είναι συνήθως η λέξη ilmondo.shop ακολουθούμενη από την εταιρική μας ονομασία Σε εξαιρετικές περιπτώσεις ενδέχεται να εμφανίζεται στο λογαριασμό της κάρτα σας μόνο το όνομα 'viva PAYMENTS'. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναφέρεται πάντοτε με σαφήνεια στην ηλεκτρονική απόδειξη που λαμβάνεται αμέσως μετά από κάθε συναλλαγή. Ασφάλεια: Η υιοθέτηση τεχνολογίας αιχμής με πρωτόκολλα επικοινωνίας και μηχανισμούς ταυτοποίησης μοναδικά για τα ελληνικά δεδομένα καθιστούν την viva πρωτοπόρο στη διασφάλιση των ηλεκτρονικών συναλλαγών και τέλος το ilmondo.shop έχει SSL.

 

Τροπος - Κόστος Αποστολής για όλη την Ελλάδα

Παράδοση στο χώρο σου

Παράδοση της παραγγελία σου στον χώρο σου μέσω της acs courier. Το κόστος για την μεταφορά είναι 2,90€ me acs για δέματα έως 8Kg (Ογκομετρικά) 1 Ζευγάρι παπούτσια είναι περίπου 1,2Kg (Ογκομετρικά).
 

Κατάστημα ACS Courier 

Παραλαβή της παραγγελία σου από το κοντινότερο κατάστημα της ACS courier . Το κόστος για την μεταφορά είναι 2,90€ me acs για δέματα έως 8Kg (Ογκομετρικά) 1 Ζευγάρι παπούτσια είναι περίπου 1,2Kg (Ογκομετρικά).

Κατάστημα il mondo (Πάτρα)

Παραλαβή της παραγγελία σου ΔΩΡΕΑΝ από το κατάστημα il mondo στην Πάτρα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις για παραλαβή από κατάστημα il mondo στην Πάτρα είναι κατά την καταχώρηση των στοιχείων σου στο καλάθι αγορών του ilmondo.shop Επίλεξε ως τρόπο αποστολής την παραλαβή από κατάστημα il mondo στην Πάτρα.

Ενημέρωση για την μεταφορά

Σου υπενθυμίζουμε ότι η εκτέλεση - αποστολή παραγγελιών γίνεται μόνο σε εργάσιμες ημέρες (ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) και μεταξύ των ωρών 9.00πμ – 12.00μμ. και αποστέλλονται αυθημερόν στις 15:00-19:00 με συνεργαζόμενη εταιρεία courier (ACS Courier). Όλες οι αποστολές έχουν ως αφετηρία την Πάτρα.

Θα παραλάβεις την παραγγελία σου ΑΜΕΣΑ, συγκεκριμένα:

Για μεγάλες πόλεις ή περιοχές αλλά και τα περισσότερα νησιά:Η παράδοση θα γίνεται κατά κανόνα σε 24 ώρες (ή αλλιώς την επόμενη εργάσιμη ημέρα) από την ώρα που θα αναχωρήσει η παραγγελία σου (ισχύει για όλες τις παραγγελίες που αναχωρούν απο Πάτρα στις 15:00) .
Για την υπόλοιπη Ελλάδα ή/και για τις δυσπρόσιτες περιοχές : (Δυσπρόσιτες περιοχές ορίζονται οι περιοχές που η απόσταση του σημείου εξυπηρέτησης της courier είναι μεγάλη από το σημείο του παραλήπτη) η παράδοση μπορεί να φθάσει τις 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρες από την ημέρα που θα αναχωρήσει η αποστολή.
Για απομακρυσμένες περιοχές, μικρά νησιά, μικρά χωριά, κ.α.: όπου η χρήση μεταφορικών μέσων είναι αδύνατη η παράδοση στο χώρο του παραλήπτη μπορεί να φτάσει τις 5-7 εργάσιμες ημέρες (σε πολύ μικρές περιοχές όπου δεν υπάρχει διεύθυνση ο υπάλληλος courier κλείνει ραντεβού σε κάποιο κοινό μέρος με τον παραλήπτη λ.χ. καφενείο, περίπτερο, σύλλογος κ.α.)

Προτείνουμε σε απομακρυσμένες περιοχές ή/και δυσπρόσιτα σημεία παράδοσης να επιλέγεις ως σημείο παραλαβής την κοντινότερη ACS Courier της περιοχής σας, αυτή η επιλογή θα σου προσφέρει ΑΜΕΣΗ παραλαβή της παραγγελία σου.

Μόλις τα προϊόντα παραδοθούν στην εταιρία courier, σας αποστέλλεται αυτόματα νέο e-mail ή sms με την ενημέρωση ότι η παραγγελία σας είναι καθ΄οδόν. Όλες οι αποστολές έχουν συγκεκριμένο αριθμό αποστολής (voucher) τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο site μας (στην αρχική σελίδα στο πεδίο ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ) ή στο site της ACS Courier, για να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας για να τον μάθετε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας!

Σας ενημερώνουμε ότι οι διανομείς των εταιριών courier δεν έχουν σαν προτεραιότητα την τηλεφωνική ενημέρωση του παραλήπτη καθώς αυτό καθυστερεί την παράδοση δεμάτων.

 

Τροπος - Κόστος Αποστολής για Κύπρο

Παράδοση στο χώρο σου

Παραλαβή της παραγγελία σου στον χώρο σου μέσω της Γενική Ταχυδρομικής Κύπρου. Το κόστος για την μεταφορά είναι 18,00€ για δέματα έως 2Kg (Ογκομετρικά) 1 Ζευγάρι παπούτσια είναι περίπου 1Kg (Ογκομετρικά). Για παραγγελίες άνω των 2kg η χρέωση είναι 18,00€ + 5,50€ ανα κιλό, αν το τελικό δέμα ξεπερνά το πραγματικό βάρος και η σελίδα δεν το έχει υπολογίσει σωστά θα υπάρξει ενημέρωση για το τελικό κόστος αποστολής.

 

Τηλεφωνικές παραγγελίες

Όροι Τ/Φ Παραγγελίας

Ο πελάτης που πραγματοποιεί τηλεφωνική παραγγελία, έχει την υποχρέωση να έχει διαβάσει και να έχει συμφωνήσει με τους παρόντες όρους.

Και δηλώνει σύμφωνος με αυτούς με την κατάθεση της παραγγελίας.